Rutte gaat emigreren

Premier Rutte in een advertentie in het AD (23 januari 2017): ‘Als het jou hier niet bevalt, ga het land uit, ga weg! Dat is toch de keuze die je hebt?’

Conclusie: Rutte gaat emigreren. Samen met Wilders, waarschijnlijk.

Hoera!

En, meneer Rutte, ik word als burger van dit land graag aangesproken met ‘u’, vooral door overheidsdienaren zoals uzelf. Maar ik voel me nu ook niet aangesproken, want het bevalt mij hier eigenlijk wel. Ondanks de matige kwaliteit van het debat en het infantiele gedrag van ‘politici’ is Nederland vooralsnog een goed land om in te leven. Laat dat alstublieft zo.

En nog iets. Ik heb geen enkele moeite met een orthodox joodse buschauffeur die vrouwen geen hand geeft. Ik ben weliswaar geen vrouw, maar ik geef geen enkele buschauffeur een hand. Een welgemeend ‘goeiedag’ volstaat. Dag meneer de premier. Ik wens u een goede reis

Comments are disabled for this post